Vezi filmul. Cea mai noua aplicatie pentru navigatori este unicat in Romania si poate chiar in lume.

Joburi, stiri, crewing, avizier, informatii, chat. Toate pentru navigatori.

Nu exista o platforma dedicata unde un navigator poate avea acces la informatii verificate. Prima data s-a intamplat in momentul in care au aparut noile prevederi Manila 2010, iar acum scenariul s-a repetat in urma declansarii pandemiei COVID-19.

Am creat ceva unic in Romania precum si la nivel mondial. O aplicatie simpla care sa permita notificarea instantanee a tuturor navigatorilor atunci cand este nevoie. Cele mai recente reglementari de ordonanta militara, formulare actualizate, directive si nu numai, totul pe telefonul tau.

Un loc in care poti cauta un alt navigator cu acces la internet pentru orice informatie printr-un chat bazat pe locatie. Esti in Japonia? Poti vedea alti navigatori romani din Japonia. Ai nevoie sa afli o informatie clara, simpla si verificata? Doar deschizi aplicatia. Ai nevoie de informatii referitoare la o firma de crewing, clinica medicala sau vrei sa suni la ITF? Nimic mai simplu, foloseste aplicatia!

Aplicatia e inca in dezvoltare si va fi supusa unui proces de imbunatatire continuu. O putem adapta in functie de nevoile navigatorilor.

Scopul nostru este sa punem bazele unei comunitati de navigatori bine informati.

Descarca aplicatia mai jos pentru telefonul tau!

Contactati office@shorepass.ro daca aveti idei si sugestii pentru echipa noastra. Orice informatie pe care o aveti si credeti ca e important ca ceilalti navigatori sa o afle, o puteti trimite catre office@shorepass.ro.

Echipa shorepass

Comentarii