„shorepass” este o aplicatie dedicata navigatorilor din Romania

Incepem prin a va multumi pentru cele peste o mie cinci sute de descarcari si care continua in ritm constant ( pentru o aplicatie de nisa este un milestone atins rapid). Siteul are peste cinci mii de vizualizari pe zi. Asta nu poate decat sa ne bucure si inseamna ca tot ce scriem aici este apreciat.

Tot ce este pe site gasiti si pe aplicatie, doar ca promotiile si ofertele exclusive sunt doar acolo.

Aplicatia „shorepass” este un proiect al unei echipe de navigatori si ingineri din Romania, cu totii lucrand in industria maritima. Inainte de toate a fost facut din pasiune si respect. Mai ales respect – pentru oamenii ce sunt deseori disconsiderati de multele parti ce beneficiaza direct sau indirect de produsul muncii lor

Contine mai multe sectiuni, iar in aceasta parte din site-ul nostru va vom prezenta pas cu pas detalii despre functionalitatea ei.

Scopul final este unul simplu si clar: un loc central, de unde navigatorii sa poata lua legatura cu alti navigatori romani cand sunt pe mare ( prin chatul bazat pe locatie), sa isi ia informatii, sa beneficieze de promotii, oferte, programe speciale si tot ce are comunitatea maritima mai bun de oferit.

In afara de asta, vom urmari in mod constant teme actuale, vii si de interes pentru ai nostri navigatori. Ne propunem ca saptamanal pe site sa apara un articol de analiza, in care sa abordam o tema si sa despicam firul in patru. Nu de alta, dar informatia insamna putere – iar noi vrem ca navigatorii romani sa fie informati si la curent cu ce se intampla worldwide.

Oricine vrea sa scrie pe un site cu audienta, o poate face. Imbratisam ideea de colaboratori de buna credinta ce doresc sa isi impartaseasca cunostintele, ideile sau vocea.

Probabil va intrebati ce inseamna buna credinta. Simplu: sa vrei sa contribui pozitiv si constructiv. Noi vrem cu tarie o contributie pozitiva catre comunitatea maritima.

Prin pozitiv intelegem: sa aduci valoare, critica, cunostinte si ca cititorul, dupa ce a lecturat un articol, sa fie mai imbogatit in cunostinte si idei.

Sau macar sa se simta mai apreciat.

Aici adaugam un alt pilon esential: consideram ca navigatorii nu sunt nici vaci de muls, nici niste neaveniti. Daca vrei sa contribui, te rugam sa intelegi sau sa ai in vedere ca navigatorii au un job mult mai complex decat pare.

Hai sa nu fim hateri si sa vedem frumosul.

Impreuna suntem mai puternici.

Comentarii