Pentru navigatori: transport civilizat Sofia-Giurgiu

In ultimele saptamani s-au tot vehiculat diverse metode de transport de la Sofia la Giurgiu: taxiuri ( unele dubiose) luate direct din aeroport, diverse cunostinte, etc. Cei care nu au transport dedicat din partea companiei pot trece printr-o situatie usor delicata.

Ca sa simplificam procesul asta, am luat legatura cu un intermediar profesionist (agent) ce este dispus sa faca formalitatile pentru orice navigator ce vrea transport in conditii de siguranta.

Practic totul este transparent si clar si este facut de o agentie, nu de oricine la colt de strada.

shorepass.ro nu ia niciun comision si facem asta doar pentru a usura transferul Sofia-Giurgiu. Nu suntem nici agentie de crewing si nici combinatori la colt de strada. Am primit si noi detalii de la alti navigatori si am zis ca trebuie sa ne ajutam intre noi.

Nu va trebui sa treceti podul pe jos iar agentul emite si hartie care sa ateste transportul pana la aeroport( desi de putina vreme nu mai este necesar)

Ca idee pretul unei masini este de 225 de euro ( maxim 4 persoane) si se plateste in avans, o data ce aveti detalii de zbor.

Pentru cine este interesat, din ratiuni de confidentialitate, furnizam detaliile complete prin mail la office@shorepass.ro sau contactandu-ne in sectiunea „Contact” .

Descarcati aplicatia din linkurile de mai jos.

Comentarii