Aplicatia Navigatorilor din Romania

Incepem prin a va multumi pentru cele peste o mie cinci sute de descarcari si care continua in ritm constant ( pentru o aplicatie de nisa este un milestone atins rapid). Site-ul are peste cinci mii de vizualizari pe zi. Asta nu poate decat sa ne bucure si inseamna ca tot ce scriem aici este apreciat.

Aplicatia mai adauga functionalitati precum:

-Chat bazat pe locatie: poti vedea navigatorii romani din jurul tau. Acest lucru poate fi folositor daca ai net si esti intr-un port strain. Poti pune o intrebare rapid altor navigatori din zona; sau pe mare – daca ai net poti vedea ce romani sunt prin preajma ta

-Companii de crewing si unitati medicale : poti obtine informatii referitoare la locatie sau/si poti suna direct din aplicatie

-Acces la programul de mentorat al Asociatiei Comandantilor de Nava din Romania

-Acces la tarife preferentiale la transport spre si dinspre Otopeni, cu posibilitate de rezervare direct din aplicatie

Descarcati aplicatia din linkurile de mai jos.

Aplicatia „shorepass” este un proiect al unei echipe de navigatori si ingineri din Romania, cu totii lucrand in industria maritima. Inainte de toate a fost facut din pasiune si respect. Mai ales respect.

Contine mai multe sectiuni, iar in aceasta parte din site-ul nostru va vom prezenta pas cu pas detalii despre functionalitatea ei.

Urmarim in mod constant teme actuale, vii si de interes pentru ai nostri navigatori. Ne propunem ca saptamanal pe site sa apara un articol de analiza, in care sa abordam o tema si sa despicam firul in patru. Nu de alta, dar informatia insamna putere – iar noi vrem ca navigatorii romani sa fie informati si la curent cu ce se intampla worldwide.

Sa nu uitam ca scopul nostru este sa cream o comunitate a navigatorilor bine informati.

Colaboratorii sunt bineveniti. Oricine vrea sa scrie pe un site cu audienta, o poate face. Imbratisam ideea de colaboratori de buna-credinta ce doresc sa isi impartaseasca cunostintele, ideile sau vocea.

Probabil va intrebati ce inseamna buna-credinta. Simplu: sa vrei sa contribui pozitiv si constructiv. Noi vrem cu tarie o contributie pozitiva catre comunitatea maritima.

Prin pozitiv intelegem: sa aduci valoare, critica, idei noi si cel mai important, ca cititorul dupa ce a lecturat un articol, sa fie mai „bogat” in cunostinte si resurse.

Sau macar sa se simta mai apreciat.

Aici adaugam un alt pilon esential: consideram ca navigatorii nu sunt nici vaci de muls, nici niste neaveniti. Daca vrei sa contribui, te rugam sa intelegi sau sa ai in vedere ca navigatorii au un job mult mai complex decat pare si chiar sunt demni de respect.

Chiar daca nu e chiar intuitiv, imaginea aia cu lenesi ce beau rom cat e ziua de lunga e doar fantezia Hollywood-ului. Las-o acolo.

Hai sa nu fim hateri si sa vedem frumosul.

Impreuna suntem mai puternici.