Termeni si conditii aplicatie de mobil

Definitii si Conditii generale

 1. Cialicu Daniel, persoana fizica domiciliata in Constanta, denumit in continuare “proprietarul aplicatiei” isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. De aceea, va invitam sa-l recititi periodic. Daca, in orice moment, nu mai acceptati in intregime termenii si conditiile aveti posibilitatea de a nu mai utiliza aplicatia “Info Navigatori
 2. Orice utilizare a acestei aplicatii sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditaiilor continute in prezentul document.
 1.  “Utilizator” este numita orice persoana care acceseaza aplicatia “Info Navigatori” si foloseste serviciile puse la dispozitie prin acest site.
 2. Proprietarul aplicatiei nu poate fi facut raspunzator pentru nici un fel de daune sau neajunsuri rezultate in urma unor disfunctionalitati ale aplicatiei, suspendarea unor servicii, erorile aparute in materiale, viteza de transfer a datelor. Sunteti de acord ca proprietarul aplicatiei, nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul aplicatiei “Info Navigatori
 3. Descrierea serviciilor
 1. Scopul aplicatiei “Info Navigatori”  este de a oferi utilizatorilor acces la informatii maritime relevante pentru personalul navigant si a altor persoane interesate si de realizea si a intretine o comunitate online.
 1. Proprietarul aplicatiei administreaza aceasta aplicatie, care asigura utilizatorilor acces la o serie de resurse, informatii, stiri. Noi servicii vor fi implementate in timp, fara a incalca Politica de Confidentialitate sau scopul declarat. Este posibil ca unele servicii noi sa beneficieze de conditii speciale de utilizare care va vor fi aduse la cunostiinta si care vor necesita o aprobare seaparata. Accesul la aplicatia “Info Navigatori” este gratuit pentru moment si nu este limitat de plata unui abonament. Totusi fiind o aplicatie ce se bazeaza in primul rand pe comunicatia online, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web pentru dispozitvul dumneavoastra mobil.

Obligatiile utilizatorilor la inregistrare

 1. Orice vizitator, prin accesarea, descarcarea sau folosirea in orice alt mod a aplicatiei sau a oricarei parti din continutul aplicatiei, isi da consimtamantul, in mod neechivoc si irevocabil, cu privire la Conditiile de utilizare.

In caz de neacceptare si/sau de nerespectare de catre orice vizitator a dispozitiilor alineatelor precedente, acesta nu va avea permisiunea de a accesa si/sau de a folosi aplicatia.

 1. Pentru a folosi serviciile oferite de aplicatia “Info Navigatori”, va obligati sa:
 1. furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul (formularele) de inregistrare
 2. mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, proprietarul aplicatiei, are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a aplicatiei.
 3. Sunteti de acord SA NU folositi serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:
 4. incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica, discrimninare de orice fel sau este in alt mod ofensator.
 5. intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod
 6. pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie,, lider sau mediator al unei discutii, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.
 7. falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul aplicatiei
 8. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)
 9. incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.
 10. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop
 11. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii
 12. intrerupe cursul normal al unei discutii sau sa actioneze intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real
 13. interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la aplicatie
 14. incalca in mod intentionat sau nu, orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege
 15. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri clona
 16. avea useri multipli in cadrul site-ului
 17. se angaja in activitati comerciale, in lipsa permisiunii administratorului aplicatiei “Info Navigatori”, prin oferirea spre vanzare a oricaror produse sau servicii
 18. organizarea de concursuri sau tombole

Raspundere juridica. Despagubiri

 1. Utilizatorii aplicatiei “Info Navigatori” sunt singurii responsabili de informatiile postate pe aplicatie.
 1. Fiecare utilizator al aplicatiei “Info Navigatori” este de acord ca, la cererea proprietarului aplicatiei, sa exonereze de raspundere aplicatia “Info Navigatori” si proprietarul aplicatiei pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.
 2. Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati proprietarul aplicatiei, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul mesajelor postate sau datorita folosirii serviciilor aplicatiei, violarii acestor reguli sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
 3. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Drepturi de autor. Preluarea informatiilor regasite pe site

 1. Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a aplicatiei “Info Navigatori”, cu exceptia afisarii pe ecranul unui dispozitiv mobil/computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
 2. Utilizatorii sunt liberi sa vina cu sugestii pentru imbunatirea aplicatiei, sa o sustina cu materiale, informatii si sub orice alta forma. Pentru orice comunicare oficiala si semnalarea unor abuzuri, utilizatorii aplicatiei “Info Navigatori” au la dispozitie urmatoarele cai de contact:

          E-mail: shorepass.constanta@gmail.com / Tel: +4073930305

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 1. Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, aplicatia “Info Navigatori” va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre aplicatia “Info Navigatori” a serviciilor de statistica.

Aplicatia are nevoie de acces la camera,microfonul si locatia utilizatorului aplicatiei pentru a furniza o experienta relevanta in partile unde acest acces este necesar. In nici un caz aplicatia nu va divulga,spiona,transmite in mod neautorizat sau fara consimtamantul prealabil al utilizatorului, colecta date personale in mod anonim, transmite date catre diverse terte companii.

Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

a)dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b)dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

c)notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 1. d) Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.
  Drepturile la care se face referire in alineatele a-c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri electronice adresate catre shorepass.constanta@gmail.com