Special pentru cadeți: program de mentorat și îndrumare în carieră

Sa fii navigator nu este ușor, cu siguranță. Dar să fii cadet sau student e cu atât mai dificil iar un ajutor sau un sfat sunt mereu bune.

ACNR – Asociația Comandanților de Navă din România își dorește să sprijine cadeții și ofițerii la început de drum. Membrii săi își oferă timpul și disponibilitatea de a da sfaturi, îndrumări și de a oferi o imagine realistă asupra viitoarei cariere de navigator cadeților sau studenților.

Astfel, vei intra în legătură cu un comandant ce îți va împărtăși din experiența lui pe mare, și îți vei clarifica nedumeririle.

Tot ce trebuie sa faci este să trimiți un email la office@acnr.ro prin care sa spui ca vrei sa participi la programul de mentorat, împreună cu numele si prenumele iar apoi sa descarci aplicația shorepass și să accesezi secțiunea speciala ‘Program Mentorat’ .

Accesul la aceasta secțiune va fi deblocat doar după ce înrolarea dumneavoastră în program va fi confirmata.

Dacă ești comandant, te poti înscrie in ACNR – Asociația Comandanților de Navă din România printr-un email la office@acnr.ro și poți ajuta un viitor ofițer de marină să progreseze în carieră.

Comentarii