shorepass.ro lanseaza aplicatia de mobil destinata navigatorilor

Anul 2016 a fost foarte complicat pentru navigatorii din Romania: multe cursuri, multa confuzie, multe informatii eronate, multe speculatii si mult timp, bani si nervi pierduti.

Ne-am gandit ca ar fi fost excelent sa fi existat un instrument prin care navigatorii sa afle imediat noutatile, schimbarile legislative, initiativele autoritatilor, sindicatului, colegilor din tara si de peste hotare.  Ar fi fost excelent sa fi existat un mijloc prin care sa fi primit instant, pe telefon, ultimele reglementari, programe sau sa fi putut accesa intr-o singura aplicatie toate siteurile, grupurile de discutii, firmele de crewing, ultimele stiri sau sa fi putut raspunde din aplicatie direct intrebarilor de pe grupurile de discutii de pe Facebook.

Ar fi minunat sa existe o lista cu toate companiile de crewing si toate clinicile medicale asa incat sa fie usor accesibile, datele de contact sa fie disponibile imediat iar in cazul in care cineva nu stie unde se gaseste, navigatia incorporata te poate directiona precis pana la destinatie. Fiecare firma de crewing sau clinica medicala poate fi apreciata sau criticata, comentariile putand fi citite de toti utilizatorii aplicatiei.

 

In acest scop am creat aplicatia Info Navigatori, pentru Android.

O puteti descarca apasand pe imaginea de mai jos sau cautand in Google Play dupa numele “shorepass” .

 

E o aplicatie la inceput de drum, cu inerentele probleme initiale, dar care se va dezvolta permanent, pentru a aduce plus valoare navigatorilor romani.

 

Descarcati-o si spuneti-va parerea !

 

Imbunatatirile se vor aduce permanent in functie de sugestiile dumneavoastra.

Va vom tine la curent permanent cu noile functii ce se vor adauga pe parcurs.

 

ShorePass

 

Comentarii