Politica de confidentialitate

A. Introducere

Confidențialitatea vizitatorilor aplicației noastre mobilă este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.

Aceasta politica a fost elaborata pentru a fi in accord complet cu directivele europene 95/46/EC, Art 10, 2002/58/EC si completata cu Directiva 2009/136/EC. Dincolo de acestea, va asiguram de buna credinta, deplina cooperare pentru protectia datelor dumneavoastra.

B. Colectarea informațiilor personale

Pot fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informații personale:

 1. informații despre dispozitivul dumneavoastra, inclusiv adresa IP, locația geografică ( doar pentru a utiliza facilitatea de chat bazat pe locatie sau pentru a permite creearea rutei catre o destinatie )
 2. informații despre vizitele și utilizarea acestei aplicații, Scopul este strict statistic.
 3. informații precum adresa dumneavoastră de e-mail, pe care le introduceți atunci când vă înregistrați în cadrul aplicației noastre;
 4. informațiile pe care le introduceți atunci când creați un profil în cadrul aplicației noastre – de exemplu, numele dvs., pozele de profil, sau orice alte campuri ce trebuiesc completate la inregistrarea in aplicatie
 5. informații precum numele și adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți pentru a configura abonările la e-mailurile și/sau la buletinele noastre informative;
 6. informații pe care le introduceți în timp ce utilizați serviciile din cadrul aplicației noastre;
 7. informații care sunt generate în timp ce utilizați aplicația noastra, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe o utilizați;
 8. informațiile pe care le postați în cadrul aplicației noastre cu intenția de a le publica pe internet, care pot include numele dvs. de utilizator, imaginile de profil și conținutul postărilor;
 9. informații conținute în orice comunicări ne trimiteți prin e-mail sau prin intermediul aplicației noastre, inclusiv conținutul comunicărilor și metadatele acestora;
 10. orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.
 11. înainte de a ne divulga informațiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoanei atât pentru divulgarea, cât și pentru procesarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

C. Utilizarea informațiilor dumneavoastră personale

Informațiile personale transmise prin intermediul aplicației noastre vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică sau în paginile respective ale aplicației. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

 1. administrarea aplicației
 2. personalizarea aplicației noastre pentru dumneavoastră;
 3. autorizarea utilizării serviciilor disponibile din cadrul aplicației noastre;
 4. trimiterea de comunicări comerciale în vederea informării;
 5. trimiterea prin e-mail de notificări solicitate în mod expres;
 6. trimiterea de comunicări de marketing referitoare la aplicatie sau la companiile unor terți selectați cu atenție, care considerăm că vă pot interesa, , acolo unde ați consimțit în mod specific, prin e-mail sau tehnologii similare (ne puteți informa în orice moment dacă nu mai doriți să primiți comunicări de marketing);
 7. furnizarea către terți a informațiilor statistice despre utilizatorii noștri (acești terți nu vor putea identifica niciun utilizator cu ajutorul acestor informații);
 8. abordarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de dvs. sau despre dvs. referitoare la aplicația noastră;
 9. păstrarea securității aplicației noastre și prevenirea fraudelor;
 10. verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea aplicației noastre
 11. Autentificarea cu ajutorul contului de Facebook

Dacă trimiteți informații personale în vederea publicării în cadrul aplicației noastre, vom publica și vom folosi aceste informații în concordanță cu întinderea acordului pe care ni-l furnizați.

Setările de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dumneavoastră în cadrul aplicației noastre și pot fi modificate cu ajutorul comutatoarelor de confidențialitate din aplicație.

Fără consimțământul dumneavoastră expres, nu vom furniza informațiile dumneavoastră personale către terți pentru marketingul direct din partea acestor terți sau din partea oricărei alte terțe părți.

D. Divulgarea informațiilor personale

Informatiile dumneavoastra sunt in siguranta si confidentialitatea este unul din pilonii pe care ne bazam in constructia serviciului de informare oferit.

Putem divulga informațiile dvs. personale:

 1. în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 2. în legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs;
 3. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale
 4. oricărei persoane considerăm în mod rezonabil că s-ar putea adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru divulgarea informațiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar putea să dispună divulgarea informațiilor personale.

Cu excepția situațiilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți.

E. Transferuri internaționale de date

 1. Desi aplicatia este bazata si detinuta de entitati juridice sau fizice stabilite pe teritoriul Romaniei serverele ce stabilesc anumite procese din fundalul aplicatiei, nu se regasesc in Romania, dar se regasesc in spatiul SEE, ce are aceleasi legi de protectie a datelor cu character personal ca si Romania.
 2. Informațiile colectate pot fi transferate între următoarele țări care nu au instituite legi de protecție a datelor personale echivalente cu cele în vigoare în Spațiul Economic European: Statele Unite ale Americii,
 3. Informațiile personale pe care le publicați prin intermediul aplicației noastre sau pe care le trimiteți spre publicare în cadrul aplicației pot fi disponibile prin internet în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea sau utilizarea greșită a acestor informații de către alții.
 4. Sunteți de acord în mod expres cu transferurile de informații personale descrise în această sectiune

F. Păstrarea informațiilor personale

 1. Această Secțiune F stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectării obligațiilor noastre legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.
 2. Informațiile personale pe care le prelucrăm cu orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau scopuri.
 3. Orice intrebare referitoare la datele dumeavoastra personale, precum si stergerea lor definitive se poate face printr-un email la adresa custodelui denumit Data Protection Officer : dpo@shorepass.ro.
 4. În pofida celorlalte dispoziții din această sectiune, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:
 5. în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 6. dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală în derulare sau viitoare;
 7. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit);

G. Securitatea informațiilor dumneavoastră personale

 1. Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dumneavoastră personale.
 2. Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall).
 3. Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet. Totusi protocoalele noastre de comunicatie sunt testate pentru o siguranta sporita, folosind certificate corespunzatoare.
 4. Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru accesarea aplicației noastre; nu vă vom solicita niciodată parola (cu excepția momentului când vă conectați/logați în aplicația noastra).

H. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică, publicând o versiune nouă în cadrul aplicației noastre in caz ca este necesar. Va vom informa printr-o notificare de tip push in cazul in care acest lucru se va intampla.

J. Drepturile dumneavoastră

Ne puteți solicita să vă oferim orice informații personale deținem despre dumneavoastră; furnizarea acestor informații va fi supusă următorilor termeni:

 1. furnizarea de dovezi suficiente cu privire la identitatea dumneavoastră; în acest scop, de regulă acceptăm o fotocopiea  pașaportului dumneavoastră sau a actului de identitate
 2. Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.
 3. Ne puteți solicita în orice moment să nu prelucrăm informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing.

În practică, de obicei fie vă exprimați acordul expres prealabil cu privire la utilizarea informațiilor dumneavoastră personale în scopuri de marketing, fie vă vom oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dumneavoastră personale în scopuri de marketing.

K. Site-uri terțe

Aplicația noastră include hyperlink-uri către și detalii despre site-uri terțe. Nu deținem niciun control și nu ne facem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.

L. Actualizarea informațiilor

Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră  trebuie să fie corectate sau actualizate.