Navigatorii s-au organizat. E oficial: TAROM intinde o mana de ajutor.

Un grup de navigatori ( grupul lor se numeste NMO – Next Move Offshore) a luat legatura directa telefonica cu directorul general TAROM.

Au aflat ca lipsa unei reprezentari si organizari ca grup ne-a privat de disponibilitatea unor zboruri dedicate de pe Otopeni.

https://tarom.ro/charter

Discutiile cu directorul au deschis drumuri: TAROM este dispusa sa zboare pentru lucratorii specializati. Lucratorii specializati se identifica drept navigatori, personal tehnic in petrol si gaze, servicii submarine, survey, energie regenerabila, etc

Datorita diversitatii foarte mari a acestor lucratori cat si numarul foarte mare, TAROM a pus la dispozitie un chestionar pentru centralizarea necesitatii de zboruri pentru lucratori specializati, independenti.

Completati chestionarul OFICIAL al Tarom, din urmatorul link:
https://tarom.ro/charter

In urma colectarii datelor, TAROM va propune zile de zbor care pot satisface nevoile lucratorilor. Dupa stabilirea datei de zbor se vor genera linkuri pentru plata online a biletelor. Birourile de crewing vor putea achita pretul biletelor, iar in momentul colectarii numarului minim de pasageri zborul se confirma. In caz contrar sumele vor fi restituite integral platitorilor sau reorganizarea zilei de zbor daca este inca viabil.

Propunem ruta Otopeni – Amsterdam – Otopeni. Aeroportul Amsterdam dispune de multe conexiuni utile si de hoteluri pentru un layover in regim de tranzit pana la disponibilitatea urmatorului zbor.

In aceasta dimineata agentia din Belgia a facut verificari pentru organizarea unui charter in perioada 23 – 26 mai.
Va rugam comunicati necesitatea dumneavoastra de zbor cat mai repede. Aceasta optiune este dedicata strict lucratorilor specializati si trebuie distribuita stricte intre grupurile profesionale.

Tarom poate fi contactat pe canalele publice.
De asemenea si numarul agentiei din Belgia
‭ ‭+32 473 84 15 76‬

NMO

Descarcati aplicatia din linkurile de mai jos.

Comentarii