Cermed susține inovația. Programare vizită medicală direct din aplicația navigatorilor

(P)

Împreună cu aplicația shorepass, CERMED vă oferă în premieră pentru România, posibilitatea de a programa vizita medicală pentru carnetul de marinar direct din aplicația navigatorilor. 

Pe lângă știri, informații despre joburi, transport către aeroport, prin aplicația shorepass, veți avea posibilitatea să rezervați vizita medicală mai ușor și mai eficient.  Veti putea beneficia si de reduceri exclusive.

Tot ce trebuie sa faceți este să completați formularul dedicat din aplicație, iar în cel mai scurt timp, un operator CERMED vă va contacta și programa pentru vizita medicală.

Descarcati aplicatia din linkurile de mai jos.

———————

CERMED este una dintre clinicile medicale private de top din regiune, oferind consultații și investigații performante pentru aproximativ 20 de specialități, în condiții de maxim confort pentru pacienți.

Clădită pe cea mai puternică, dar simplă filozofie, Clinica CERMED le oferă pacienților un mediu bazat pe excelență medicală, eficiență, respect și încredere. Serviciile noastre medicale moderne se bazează pe echipamente tehnologice de top, care, combinate cu expertiza profesională a echipei medicale, ne ajută să oferim cele mai eficiente soluții medicale și să răspundem tuturor așteptărilor pacienților noștri.

Medicina Maritimă se numără printre principalele servicii disponibile în Clinica. Începând cu anul 2014, Clinica CERMED vine în întâmpinarea tuturor navigatorilor cu servicii complete în vederea obținerii/prelungirii carnetului de marinar.

————————-

Documente și investigații oferite:

  • Fișă prelungire carnet marinar. TESTARE PSIHOLOGICĂ GRATUITĂ!!! oferită pentru programările realizate din aplicație, în septembrie si octombrie!
  • Fișă îmbarcare
  • Testare PCR pentru SARS-CoV-2 PCR. REZULTATE IN 12 ORE!!!

Fiți mereu la curent cu cele mai noi oferte CERMED, conturate exclusiv pentru utilizatorii aplicației shorepass, pentru a beneficia de discount-uri și pachete speciale!

Comentarii